Wat doen we?

We bieden u een douche of badkamer uit één stuk. We bekleden vloer en wanden met een naadloze kunststof. Geen verkleefde of geplooide plastic platen.

De badkamer met instapdouche is een intense beleving waar comfort en rust even belangrijk zijn als hygiëne en onderhoud. Met onze “Stonemix” of gladde polymeer afwerking verwezenlijken we deze droom.

Vocht en waterinfiltratie zijn de grootste kopzorgen bij nieuwe of bestaande badkamers. Silicone randjes in douches of badkamers zorgen altijd voor problemen. Vroeg of laat vallen de randjes en voegjes eruit of groeit er schimmel achter de tegels. Met onze oplossingen is dit verleden tijd!

Door de wanden en de vloer van de badkamer of de douche te bekleden met onze polymeren, bekomen we een naadloos geheel. Alles wordt ter plaatse op maat gemaakt, in de gegeven ruimte. De kleur is naar eigen wens en vormen of afmetingen zijn voor ons geen hinderpaal.

Klassiek, modern of alles wat er tussen ligt is mogelijk. Esthetiek bepaalt u zelf, naar uw persoonlijke voorkeuren. Wij passen onze techniek aan aan de gevraagde sfeer. Onze techniek van gevulde polymeren (“Stonemix”) gebruiken we graag bij renovaties. We kunnen deze gemakkelijk toepassen op de bestaande faience tegels, zo kunt u vervelende afbraakwerken vermijden.

We kleven geen panelen of platen aan elkaar, we werken wel naadloos over alle hoeken en douchevloer. Het zijn immers die voegen die u weg wilt om problemen te vermijden.

Ons product is de ideale oplossing voor een instapdouche, doorloopdouche, douchecel of douchecabine. We maken de badkamer van uw dromen, niet die met de standaard opgedrongen afmetingen.